Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 12:25

Ανδρομάχη Νάκου: «Να γίνει το Χαλάνδρι η πόλη που μας αξίζει»

Συνέντευξη στο Myxalandri.gr παραχώρησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ανδρομάχη (Μάχη) Νάκου με τον συνδυασμό του Χάρη Ρώμα “Χαλάνδρι στο Φως”:

- Γιατί επιλέξατε να είστε υποψήφια στο πλευρό του Χάρη Ρώμα με τον συνδυασμό “Χαλάνδρι στο Φως”;

Οι καθημερινές μου υποχρεώσεις μου αφήνουν λίγο ελεύθερο χρόνο. Επέλεξα λόγω των καθημερινών μου υποχρεώσεων ως μάνα μονογονεϊκής οικογένειας και συγχρόνως σαν επιχειρηματία, συνειδητά να αφιερώσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ και να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Χάρη Ρώμα, για να συμβάλλω και εγώ στο να γίνει το Χαλάνδρι η πόλη που μας αξίζει. Η πορεία της ζωής του, η επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, το ανήσυχο και ασυμβίβαστο πνεύμα του και η διαφορετική ματιά που βλέπει τα πράγματα με κάνουν να πιστεύω ότι αξίζει και πρέπει να γίνει Δήμαρχος στην πόλη μας. Τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί μου είμαστε νέοι άνθρωποι που δεν περιμένουμε να ζήσουμε από την πολιτική, αλλά θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που ασκείται η πολιτική και στη συνέχεια να αλλάξουμε την πόλη μας. Ο συνδυασμός του Χάρη Ρώμα, αν το επιλέξουν οι δημότες μας, θα είναι μια σύγχρονη δημοτική διοίκηση με γνώση και με όρεξη για δουλειά, με αντίληψη και συμπερίληψη όλων χωρίς διακρίσεις.

- Αν εκλεγείτε, ποιοι είναι οι στόχοι σας;

Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας “Χαλάνδρι στο Φως” αναπτύσσεται γύρω από τους εξής πέντε πυλώνες:

  1. Ανοιχτός Δήμος για όλους. Το Χαλάνδρι χρειάζεται μια διοίκηση με σύγχρονες αντιλήψεις, υπεράνω κομματικών και ιδεολογικών διαφορών, που θα κάνει περήφανους όλους τους δημότες.
  2. Πολιτισμός της καθημερινότητας. Όποιος μένει στο Χαλάνδρι αξίζει και δικαιούται να έχει μια καθημερινότητα που θα σέβεται απόλυτα τον πολίτη, στην οποία θα αξίζει να ζει και να δημιουργεί.
  3. Πολιτισμός των σχέσεων. Το Χαλάνδρι με τη σωστή δημοτική αρχή μπορεί να γίνει μια πόλη πραγματικής κοινωνικής αλληλεγγύης, στην οποία κανείς δε θα είναι μόνος του.
  4. Η οικογένεια πρώτο μέλημα. Ο Δήμος πρέπει να είναι δίπλα σε όλες τις οικογένειες, ιδίως τις μονογονεϊκές.
  5. Δήμος μεγάλου πολιτισμού και αθλητισμού. Το Χαλάνδρι μας μπορεί να γίνει ένας τόπος διεθνών πολιτιστικών δράσεων, εκδηλώσεων αλλά και διαρκούς άνθησης των τεχνών.

Εγώ, αν οι δημότες μας, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα προσφέρω στην πόλη μας όσα μπορώ, όποια και αν είναι τα καθήκοντα που θα θελήσει να μου αναθέσει ο επικεφαλής μας Χάρης Ρώμας, είτε ως Διοίκηση είτε ως Αντιπολίτευση.

- Μιλήσατε για κομματικές και ιδεολογικές διαφορές. Πιστεύετε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ψηφίζουν οι πολίτες με κομματικά κριτήρια;

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ως σκοπό τη διοίκηση των τοπικών ζητημάτων. Οι πολίτες με κρίση επιλέγουν στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης την παράταξη και τους υποψηφίους που μπορούν και θα κάνουν πράξη μια υγιή και ποιοτική καθημερινότητα για αυτούς και τα παιδιά τους. Ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης δεν θα επιλέξει να ψηφίσει αυτόν που θα του υποδείξει το κόμμα του, αλλά αυτόν που θα του φτιάξει το πεζοδρόμιο, αυτόν που θα φροντίσει τα πάρκα και τις παιδικές χαρές στη γειτονιά του, αυτόν που θα εξασφαλίσει και θα απορροφήσει ευρωπαϊκά κονδύλια για δομές και κοινωνικά προγράμματα στον Δήμο του.

- Τι «συμβουλή» θα δίνατε στους δημότες σας, πριν πάνε να ψηφίσουν;

Να μην ξεχνάμε!!! Νομίζω πως ήρθε η ώρα να δούμε κάτι νέο και διαφορετικό στην πόλη μας.

Οι πολίτες του Χαλανδρίου έχουν την κρίση και θα επιλέξουν αυτόν που πραγματικά μπορεί να φέρει μια νέα εποχή στο Χαλάνδρι, όπως μας αξίζει, μια λαμπρή εποχή!

Ανδρομάχη (Μάχη) Νάκου
Επιχειρηματίας
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος
με τον συνδυασμό “Χαλάνδρι στο Φως”
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook, instagram: Mahi Nakou A

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.