Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 09:56

Νηρέας Χαλανδρίου: Ήττα από τον Ολυμπιακό - Σε αναμονή της απόφασης του αθλητικού δικαστή

Ο Νηρέας Χαλανδρίου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Γ’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α’ Γυναικών, την Πέμπτη (2/7) το βράδυ, στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου.

Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη αντιμετώπισαν, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής της Γ’ φάσης, τον πανίσχυρο και αήττητο Ολυμπιακό, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (στους επερχόμενους τελικούς των πλέι οφ με τον ΝΟ Βουλιαγμένης), το πάλεψαν, αγωνίστηκαν αξιοπρεπώς, αλλά ηττήθηκαν τελικά με 17-8.

Έτσι, με δεδομένο ότι στον άλλο αγώνα της 5ης αγωνιστικής ο ΑΝΟ Γλυφάδας νίκησε 17-3 τον Εθνικό Πειραιά, ο Νηρέας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 4 βαθμούς, δύο πίσω από τον ΑΝΟΓ που αυτή τη στιγμή είναι 3ος. Τίποτα, όμως, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα για την τελική κατάταξη και την υπόθεση κατάκτησης της 3ης θέσης -που δίνει ευρωπαϊκή έξοδο-, την οποία διεκδικεί ακόμα ο Νηρέας. Κι αυτό διότι αναμένουμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή σχετικά με τον αγώνα της Β’ φάσης ΑΝΟ Γλυφάδας - Εθνικός, που είχε διακοπεί λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 11-11, επειδή ένας φίλαθλος, από τις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Γλυφάδας, μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και έριξε τον διαιτητή Ποσποτίκη στο νερό...

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Τα στοιχεία του αγώνα με τον Ολυμπιακό:

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-17

Οκτάλεπτα: 1-6, 2-3, 2-6, 3-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Ε., Μαυρωτά Ιφ. 1, Μαντουδιώτη, Τριχά 2, Πάτερου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 2, Κοβάτσεβιτς Ι. Σ., Κοτσάφτη, Ρουσάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου Αλ. 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Σιούτη 1, Κρίστμας 1, Πλευρίτου Μ. 3, Δούλη 1, Πλευρίτου Β. 4, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα Στ., Φουντωτού 3, Χαλδαίου 1.

Διαιτητές: Μπιράκης, Ποσποτίκης

Η Βαθμολογία της Γ’ φάσης:

Θέση    Ομάδα    Αγώνες    Γκολ    Βαθμοί
1.   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    4    57-25    18
2.   ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ    4    51-35    12
3.   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ*    4    35-44    6
4.   ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ    4    45-46    4
5.   ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ*    4    26-64    1
*   Εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Πηγή: nireashal.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.