Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:51

Χρυσές πρωταθλήτριες οι Κορασίδες του Νηρέα Χαλανδρίου!

Με τον πιο ιδανικό τρόπο έκλεισε μια μαγική αγωνιστική σεζόν στην υδατοσφαίριση για τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου είναι ο μεγάλος θριαμβευτής - πρωταθλητής και στην ηλικιακή κατηγορία των Κορασίδων επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στα γυναικεία τμήματα υποδομής, καθώς -θυμίζουμε- ότι είναι τροπαιούχος και στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, ενώ ήταν 2ος στο Νεανίδων.

Η ομάδα της Κατερίνας Οικονομοπούλου (με συνεργάτιδα τη Γεωργία Ελληνάκη στον πάγκο και την επικεφαλής προπονήτρια των γυναικών Ευτυχία Καραγιάννη σε συνεννόηση από την εξέδρα) επικράτησε 9-8 του Ολυμπιακού, κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή στον τελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Οι αντίπαλες ερυθρόλευκες είχαν προηγηθεί με 5-1, 6-3 και 7-5, αλλά τα κορίτσια του Νηρέα, με τεράστιο πάθος και ψυχή και με ένα ένα σερί 4-0 στην τελευταία περίοδο, πέρασαν μπροστά με 9-7. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού μείωσαν σε 9-8 και είχαν την ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στα πέναλτι, αλλά την έχασαν, στην παίκτρια παραπάνω, δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

Έτσι οι νεαρές γοργόνες του Νηρέα πανηγύρισαν με την ψυχή τους, μαζί με τις προπονήτριές τους, τους γονείς, τους φίλους και τη διοίκηση του συλλόγου, για μια ακόμα σπουδαία διάκριση.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-8

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-4, 2-2, 4-1.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κατερίνα Οικονομοπούλου): Αρβανιτάκη, Δασκαλάκη, Ν. Κοβάσεβιτς 3, Γεωργούση, Παναγιώτι 1, Κονταλέξη, Κανελλοπούλου, Τορνάρου, Ρουσάκη, Τριχά 5, Κακλή, Στασινού, Κατσιανού, Τσαγκαλίδη, Πατρικίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Στέργιος Τοροσιάδης): Φερεντίνου, Χριστοδούλου Α. 2, Τζωρτζακάκη, Βαμβακάρη 1, Ζαχαρίου 1, Μαργαρίτη, Υφαντή 3, Λύγουρα, Παπαδοπούλου 1, Θεοφανοπούλου, Δρακωτού, Χριστοδούλου Κ., Κωνσταντοπούλου, Στρογγυλούλη, Κλάγκου.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μαρκοπούλου

Ο Νηρέας είχε μόνο νίκες στην Τελική φάση της διοργάνωσης του πρωταθλήματος Κορασίδων: Στον Α’ Όμιλο επί του Εθνικού Πειραιά με 9-3, επί του ΝΟ Χανίων με 16-5 και επί του Ολυμπιακού με 11-7 και στον ημιτελικό επί του ΕΑΤΕ Κολεγίου με 10-2.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ: “ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ”  

Η προπονήτρια των Κορασίδων Κατερίνα Οικονομοπούλου δήλωσε για τον θρίαμβο: «Σε αυτή τη δύσκολη χρόνια που διανύουμε, καταφέραμε να κλείσουμε την αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο! Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα Kορασίδων. Θέλω, όμως, να αφιερώσω αυτή τη νίκη στα κοριτσάκια μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατέκτησαν την πρώτη θέση πανάξια! Επίσης, μόνο σεβασμό και αγάπη έχω να εκφράσω για έναν άνθρωπο που μετράω μαζί του μόνο επιτυχίες και αυτή είναι η Ευτυχία Καράγιαννη! Σαν συναθλήτρια, προπονήτρια, συνάδελφο και φίλη. Ευχαριστούμε και όλους όσους μας στήριξαν, διοίκηση και γονείς».

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: “ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ”

Ο πρόεδρος του Νηρέα Χαλανδρίου Δημήτρης Γιακουμάτος δήλωσε: «Έγινε ένα εκπληκτικό επίτευγμα από τον Νηρέα με κατάκτηση των δύο από τα τρία ηλικιακά πρωταθλήματα των κοριτσιών, το Νέων Γυναικών και το Κορασίδων, ενώ για λίγο χάθηκε το Νεανίδων, όπου ήρθαμε 2οι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και σε όσους είχαν συμβολή. Πρώτα απ’ όλα στις αθλήτριες, στις προπονήτριές τους, αλλά και στους γονείς και τους εφόρους. Όλοι ενωμένοι προχωράμε».

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελικό και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην ιστοσελίδα του Νηρέα Χαλανδρίου.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.