Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:21

Ν. Κουτρομάνος: “Η ΑΕ Χαλανδρίου έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο”

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου επιστρέφει στην Α' κατηγορία και κληρώθηκε στον 2ο όμιλο της ΕΠΣΑ, με τις ομάδες που τον απαρτίζουν να είναι οι: ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΟ ΙΛΙΟΥ, ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ, ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΒΥΡΩΝ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΠΑΓΟΣ, ΣΟΥΡΜΕΝΑ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ.

Στον πρώτο της αγώνα, η ΑΕ Χαλανδρίου θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τα Μελίσσια, την Κυριακή 20/9 στις 16:30.

Ο προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου Νώντας Κουτρομάνος, με αφορμή τη "σέντρα" του πρωταθλήματος, δήλωσε στο Myxalandri.gr: 

«Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα και όπως κάθε πρεμιέρα θα είναι δύσκολη. Πιστεύω στους παίκτες μου, γιατί θεωρώ ότι αυτόν τον ένα μήνα προετοιμασίας έχουμε δουλέψει αρκετά καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Είμαι αφοσιωμένος στον στόχο που έχω θέσει για την ομάδα, και δουλεύουμε κάθε μέρα ώστε να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Ένα ευχαριστώ στον προέδρο κ. Αλέξη Θανασά για την εμπιστοσύνη του. Καλή αρχή με υγεία!».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.