Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 04:24

Τουρνουά 3on3 διοργανώνει το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου, πρόκειται να διοργανώσει Τουρνουά 3 εναντίον 3, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00, για αγόρια ηλικίας από 8 μέχρι 12 ετών, που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο «Αποστολοπούλου» (Μυκόνου 19 & Τζαβέλα) στο Κάτω Χαλάνδρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην ηλικιακή κατηγορία U12: Γεννημένοι το 2010 και νεότεροι.

Το Σωματείο μας θα απονείμει στη νικήτρια ομάδα έπαθλο και μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν αναμνηστικά μετάλλια και νερά.

Η κάθε ομάδα αποτελείται από τρεις βασικούς παίκτες και έναν ή δύο αναπληρωματικούς παίκτες και οι δηλώσεις συμμετοχής για τη διοργάνωση θα γίνονται στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 και ώρα 21:00.

Τι χρειάζεται για τη συμμετοχή σας:

  • Βήμα 1ο: Δημιουργείστε ομάδα με τους φίλους σας.
  • Βήμα 2ο: Δίνετε στην ομάδα σας το όνομα που σας αρέσει.
  • Βήμα 3ο: Δηλώνετε συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Βήμα 4ο: Αρχίζετε τις εντατικές προπονήσεις !!!

Για οποιαδήποτε επικοινωνία στο τηλέφωνο 6992466273.

Σας περιμένουμε να δηλώσετε τη δική σας συμμετοχή !!!

Από τη Διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.