Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 02:14

Ο Απόλλων Χαλανδρίου πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο

Απόλλων Χαλανδρίου – Ατρόμητος Χαλανδρίου 2-1

Αναλυτικά η περιγραφή του αγώνα από την ιστοσελίδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου:

Με γκολ του Τζάκσον στο 91′, το πρώτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα, η ομάδα μας επικράτησε 2-1 του συντοπίτη Ατρομήτου, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Σε ένα πολύ ωραίο ντέρμπι, με τις εξέδρες γεμάτες και μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψουν, ο Απόλλωνας ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος.

Η ομάδα μας έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα, με ένα γρήγορο γκολ, ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι.

Στο 4′ ο Φραγκίσκος Στεργιώτης από πλάγια θέση σούταρε λίγο άουτ, με τον Ζήση Χαραλάμπους στο 8′ να πετυχαίνει το 4ο φετινό του γκολ!

Ηταν ο Μάνος Κανδεράκης που… κέρασε ασίστ για τα γενέθλιά του, με μια ωραία ενέργεια και σέντρα ακριβείας, η οποία βρήκε τον Ζήση σε ετοιμότητα μέσα στη μικρή περιοχή. Ο 17χρονος φορ κοντρόλαρε ψύχραιμα και πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας το 1-0.

Στο 17′ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο τερματοφύλακας ανέτρεψε τον Νούση αλλά στη συνέχεια έπιασε το πέναλτι που εκτέλεσε στην αριστερή του γωνία ο Στεργιώτης.

Ο Ζήσης λίγο έλειψε να βάλει και δεύτερο γκολ στο 26′, όταν έκλεψε την μπάλα αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το ημίχρονο έληξε μόνο με 1-0, με τον Ατρόμητο μετά το πρώτο σάστισμα να ισορροπεί, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα.

Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο μισό του β’ ημιχρόνου. Χωρίς σημαντικές φάσεις εκατέρωθεν αλλά με καλό ρυθμό, πολύ χρόνο καθαρού παιχνιδιού και δύο ομάδες να ακολουθούν η καθεμία το δικό της, ξεκάθαρο πλάνο.

Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα μακρινό σουτ και το παιχνίδι έγινε… γκραν γκινιόλ. Στο 81′ είχαν καθαρή φάση και για το 1-2, με τον Απόλλωνα να χάνει τη δική του μεγάλη ευκαιρία με τον Τζάκσον στο 85′.

Η λύτρωση, εν τέλει, ήρθε από τον ίδιο τον Τζάκσον, στο 91′. Εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του γκολκίπερ, κοντρόλαρε και με ένα «ξερό» αριστερό έστειλε την μπάλα στη γωνία, ένα γκολ που πανηγύρισε έξαλλα όλη η ομάδα.

Κάθε αρχή και δύσκολη, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη. Οι 3 βαθμοί έμειναν «σπίτι» και ο Απόλλωνας, με σύμμαχο τους εντυπωσιακούς ultras του, έδειξε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, ένα μπράβο και στον Ατρόμητο, που είναι βέβαιο ότι θα αφήσει το δικό του στίγμα στο πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι, με το Ηράκλειο εκτός έδρας την Τετάρτη (28/9, 16:00), για την 3η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τρουπάκης, Παπαδάκης, Νούσης (83′ Ζκέρης), Παναγιώτου, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Κανδεράκης, Νίνος (51′ Ζώης), Στεργιώτης (62′ Κούρος), Χαραλάμπους (83′ Παγώνης), Παπουτσής (62′ Τζάκσον).

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.