Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 12:57

Επιδόσεις και θέαμα στους μαθητικούς αγώνες στίβου “Ευριπίδεια 2024”

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 μαθητών/μαθητριών από όλα τα δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, οι ετήσιοι μαθητικοί αγώνες στίβου «Ευριπίδεια 2024».

Οι αγώνες έγιναν στο δημοτικό στάδιο «Νίκος Πέρκιζας» και χάρισαν σπουδαίο θέαμα και επιδόσεις σε όσους τους παρακολούθησαν, με τους μαθητές/τριες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι αθλητές/τριες δοκιμάστηκαν σε αγώνες ταχύτητας και αντοχής, στο άλμα σε μήκος, το παιδικό ακόντιο (vortex) και τη σκυταλοδρομία.

Τα μετάλλια απένειμαν οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Αλέξης Μαυραγάνης, Περιβάλλοντος, Χάρης Μαυρουδής, Παιδείας, Ευθύμιος Κουράσης καθώς και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κρίστη Αγαπητού και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Κω/νος Τσίγκος και Χρήστος Κιάκος.

Τα Ευριπίδεια είναι η ετήσια αθλητική διοργάνωση του Δήμου Χαλανδρίου για μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης που προσφέρουν κάθε χρόνο, την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού και το «ευ αγωνίζεσθαι», μέσα από ατομικές και ομαδικές προσπάθειες.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.