Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 13:08

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Αγιασμός των Υδάτων στο κολυμβητήριο "Νίκος Πέρκιζας"

theofaneia xalandri 1

Με χαρούμενη διάθεση και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 ο καθιερωμένος Αγιασμός των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου "Νίκος Πέρκιζας".

Πολλά παιδιά βούτηξαν στη μεγάλη πισίνα για τον Σταυρό που έριξε ο Πάτερ Αντώνιος από την εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου Ηλίας Σεϊμπ κατάφερε και έπιασε πρώτος τον Σταυρό. Ο Ηλίας είναι μαθητής του 2ου Γυμνάσιου Χαλανδρίου και αθλητής των Δημοτικών Προγραμμάτων Κολύμβησης του Δήμου μας. Παρών και ο προπονητής του, Γιάννης Κοντόπουλος ο οποίος οργάνωσε τη διαδικασία. Ο μαθητής δέχτηκε συγχαρητήρια και αναμνηστικό δώρο από τον δήμαρχο Σίμο Ρούσσο.

Ένα πολύ ωραίο θέαμα προσέφεραν και οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης του αθλητικού σωματείου "Νηρέας Χαλανδρίου" υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους Χριστίνας Θαλασσινίδου και Ελένης Γεωργίου.

Εκτός από τον δήμαρχο, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε μια ευτυχισμένη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου για τη συμβολή τους στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι, η πρόεδρος του Δ.Σ., πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Χαλανδρίου.

Την ατμόσφαιρα ζέστανε με αρμονικούς ήχους, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, παίζοντας πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ακολούθησαν κεράσματα με παραδοσιακά γλυκά.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.