Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 11:51

Μαθητές του 5ου Λυκείου Χαλανδρίου προπηλακίστηκαν από τη γυμνάστρια

5o lykeio xalandriou

Στο Myxalandri.gr έφτασε η ακόλουθη καταγγελία του αγανακτισμένου γονέα Γ.Π., σχετικά με ακραίο περιστατικό που συνέβη στο 5ο ΓΕΛ Χαλανδρίου: 

"Στα κάγκελα βρίσκεται πληθώρα μαθητών και γονέων του 5ου Γενικού Λυκείου Χαλανδρίου, μετά τον προπηλακισμό δύο μαθητών από τη γυμνάστρια του σχολείου κατά τη διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών που ήταν παρόντες στο συμβάν, η γυμνάστρια, ζήτησε, μετά το πέρας του μαθήματος την παράδοση του υλικού (μπάλες), όμως, λόγω της απόστασης (βρισκόταν στην άλλη άκρη του προαυλίου), το αίτημά της δεν έγινε αντιληπτό. Τότε, πλησίασε δύο μαθητές και, χωρίς να προηγηθεί οιαδήποτε λογομαχία, εκτοξεύοντας ύβρεις, χαστούκισε τον ένα και άρπαξε τον άλλο από το λαιμό.

Είναι πραγματικά απορίας άξιον, πώς ένας λειτουργός της εκπαίδευσης, κάνοντας κατάχρηση του ρόλου που του έχει ανατεθεί, αντί να περιβάλλει με σεβασμό και αγάπη τα παιδιά που οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια του για να διαπαιδαγωγηθούν και να διδαχθούν την αξία του αθλητισμού και του ολυμπιακού ιδεώδους, δέχονται συμπεριφορές, που αρμόζουν μόνο σε χούλιγκαν.

Ένας αγανακτισμένος γονέας"

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.