Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 13:23

Αντιμέτωπος με διαρρήκτες πρώην πρωταθλητής στίβου στο Χαλάνδρι (video)

diarrhxh xalandri

Πρόσωπο με πρόσωπο με τέσσερις κακοποιούς, οι οποίοι μόλις είχαν διαρρήξει το διαμέρισμά του, στο Χαλάνδρι, ήρθε το μεσημέρι πρώην πρωταθλητής στίβου.

Ο πρώην πρωταθλητής στίβου Παναγιώτης Καραχάλιος περιγράφει πώς επιστρέφοντας στο σπίτι του το μεσημέρι είδε τους διαρρήκτες να κατεβαίνουν με τα κλοπιμαία.

«Ανεβαίνοντας μεταξύ 1ου κι 2ου ορόφου συνάντησα κάποιους ανθρώπους με περίεργη συμπεριφορά… και αστραπιαία είδα την πόρτα μου που ήταν παραβιασμένη. Έτρεξα πίσω τους, τους φώναξα, μπήκαν σε 3-4 αυτοκίνητα και έφυγαν. Ήταν τέσσερις Γεωργιανοί από ό,τι κατάλαβα. Είναι πολύ έντονο να βλέπεις τους κλέφτες που σου έχουν πάρει τα πράγματα και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα», αναφέρει.

Οι κακοποιοί μπήκαν στο διαμέρισμα παραβιάζοντας την πόρτα της εισόδου. Για πολύ ώρα έμειναν μέσα στο χώρο και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια.

Με ανακούφιση ο πρώην πρωταθλητής διαπίστωσε ότι οι δράστες δεν πήραν τα κύπελλα, αλλά και ένα αγωνιστικό ποδήλατο. Πήραν όμως lap top, ρολόγια, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, ρούχα και το ταμείο της πολυκατοικίας, καθώς είναι διαχειριστής.

«Tα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ ήταν καταπληκτικά, σε 10 λεπτά ήρθαν σπίτι μου και έπιασαν τον κλέφτη», λέει ο Παναγιώτης Καραχάλιος.

Οι διαρρήκτες πρέπει να είχαν μπει και σε άλλο σπίτι νωρίτερα καθώς στο αυτοκίνητο του άνδρα που συνέλαβαν υπήρχαν και άλλα αντικείμενα τα οποία δεν ανήκουν στον προπονητή.

Δείτε το video

Πηγή: www.star.gr

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.