Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 22:38

Ερωτική αντιζηλία η αιτία συμπλοκής αστυνομικού με πολίτη στο Χαλάνδρι

Ο 74χρονος καταγγέλλων πήγε έξω από την οικία της εν διαστάσει 44χρονης αλλοδαπής συζύγου του και έκανε φασαρία και παρενέβη ο 50χρονος αστυνομικός με τον οποίο φέρεται να έχει συνάψει σχέση η αλλοδαπή, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να έρθουν στα χέρια

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 50χρονου Αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας 74χρονου ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, την Τρίτη 19/01, του επιτέθηκε έξω από την οικία της 44χρονης αλλοδαπής πρώην συζύγου του, στο Χαλάνδρι και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον του απέσπασε το κινητό τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία για το περιστατικό.

Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως ήταν η αιτία της συμπλοκής των δύο αντρών καθώς ο 74χρονος καταγγέλλων πήγε έξω από την οικία της εν διαστάσει 44χρονης αλλοδαπής συζύγου του και έκανε φασαρία και παρενέβη ο 50χρονος αστυνομικός με τον οποίο φέρεται να έχει συνάψει σχέση η αλλοδαπή, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να έρθουν στα χέρια.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Βαρύνεται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης βίας ενώ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινούνται ήδη οι διαδικασίες για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: www.news247.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.