
Έκκληση του δημάρχου Χαλανδρίου προς τον ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών
Σε εξαιρετικά δυσχερή θέση έχουν περιέλθει εκατοντάδες νοικοκυριά στο Χαλάνδρι με τις πολύωρες διακοπές ρεύματος που πλήττουν από το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, κυρίως τις περιοχές Κάτω Χαλανδρίου, Τούφας και Συνοικισμού.
Χωρίς ρεύμα είναι πλέον και ο χώρος του αμαξοστασίου της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου. Με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η γραμμή έκτακτης ανάγκης 210-6811275.
Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν έκτακτες ανάγκες μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Χαλανδρίου στο τηλ.: 214 214 70 40 (Γραμμή Δημότη) και στο 213-2023921 (Γραφείο δημάρχου).
Έκκληση προς τον ΔΕΔΔΗΕ απευθύνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος ζητώντας επίσημη απάντηση για τον χρόνο αποκατάστασης των βλαβών.
«Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Λίγους μήνες μετά τη «Μήδεια» που βύθισε στο σκοτάδι για πολλές ημέρες ολόκληρες περιοχές του Χαλανδρίου, η νέα κακοκαιρία, μας έφερε πάλι στο σημείο μηδέν. Κάνω έκκληση προς τους αρμοδίους του ΔΕΔΔΗΕ να μας παράσχουν επίσημες απαντήσεις για το χρόνο αποκατάστασης των βλαβών, καθώς εκατοντάδες συμπολίτες μας με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, αλλά και η λειτουργία του Δήμου, δοκιμάζεται, και μάλιστα σε ακραίες συνθήκες ψύχους», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.