Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 12:27

“Χαλάνδρι στο Φως”: Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δρ. Θάνο Ασκητή

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δρ. Θάνο Ασκητή είχε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης “Χαλάνδρι στο Φως”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης: 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, πασίγνωστος και πολύ αγαπητός στο πανελλήνιο Θάνος Ασκητής, στα πλαίσια των θεσμικών επισκέψεων του στις διοικήσεις όλων των Δήμων Αττικής, μας έκανε την τιμή να συναντηθεί εκτός από αντιπροσώπους της διοίκησης και με αντιπροσωπεία της παράταξης μας γιά να μας επικοινωνήσει το πλάνο υγείας του που σχεδίασε γιά τους δήμους και είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Γι’ αυτό ευχόμαστε με την στήριξη της Περιφέρειας να το υλοποιήσει εξ’ ολοκλήρου.

Με τον Θάνο Ασκητή με συνδέουν πολλά πράγματα, όπως το ότι και εγώ σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κάποια χρόνια μετά από εκείνον και το ότι υπήρξα και εγώ Αντιπεριφερειάρχης Αττικής λίγο καιρό πριν από εκείνον.

Τον υποδέχτηκα με τις αεικίνητες δημοτικές συμβούλους Βούλα Ζορμπά και Νίκη Παπαγιαννάκη και τον ευχαριστήσαμε στο τέλος γιά την ενδελεχή ενημέρωση εφ’ όσον μάλιστα θεωρούμε κομβικής σημασίας γιά την παράταξη μας τα θέματα υγείας που πρέπει να αναπτυχθούν πολύ περισσότερο στο Χαλάνδρι μας.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας γιά μία ημερίδα που θα διοργανώσουμε από κοινού και η θεματολογία της θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο.

Χάρης Ρώμας
Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Χαλάνδρι στο Φως”

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.