Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 22:50

Εκτεταμένα έργα αναβάθμισης σε σχολεία του Χαλανδρίου κατά τις πασχαλινές διακοπές

Ολοκαίνουρια έγιναν 16 σχολεία της πόλης μας, με τα εκτεταμένα έργα αναβάθμισης που πραγματοποίησε κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Τα σχολεία απέκτησαν καινούρια γήπεδα, δάπεδα, παιχνίδια, χλοοτάπητες, τουαλέτες, βρύσες μέχρι και όργανο καλλισθενικής γυμναστικής ενώ πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί και έγιναν νέα γκράφιτι, δίνοντας ανοιξιάτικο χρώμα και φαντασία στους σχολικούς τοίχους.

Οι πασχαλινές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στα: 2o, 4o, 6o, 7o, 9o, 10o, 12o, 16o Νηπιαγωγεία, στα: 4ο, 5ο, 6ο, 12ο, 14ο Δημοτικά Σχολεία, στα: 2ο και 4ο Γυμνάσιο καθώς και στο 2ο Λύκειο.

Ο Δήμος Χαλανδρίου έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τη ριζική και συνεχή αναβάθμιση όλων των σχολείων της πόλης. Μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει επενδύσει περίπου 4.500.000 ευρώ για έργα και παρεμβάσεις στα σχολεία, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη την υλοποίηση του σχεδίου για την ενεργειακή αναβάθμιση και αυτονόμηση του συνόλου των σχολικών μονάδων. Το έργο έχει ολοκληρωθεί σε 9 σχολεία και επεκτείνεται σε άλλα 21, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.