Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 23:35

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: Όταν η τέχνη συναντά τη νεολαία

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαλέξεις του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Χαλανδρίου. Η παρουσία του Σωτήρη Ρούσσου στις 14/5/2024, στη διάλεξη «Δυο πόλεμοι, διεθνείς συσχετισμοί και η θέση της Ελλάδας», έδωσε ένα σαφές στίγμα για το τι να περιμένουμε από τους δυο πολέμους, που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και το ποια πραγματικά θα πρέπει να είναι η θέση της χώρας μας.

Την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων & Αντιγόνης) ανοίγει η συζήτηση με θέμα: «Street art και γκραφίτι: τέχνη, βανδαλισμός, ή σύγχρονη πολιτιστική κληρονομιά;».

Η λέκτορας του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Μαρία Χατζηδάκη, θα απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα, αλλά και θα δώσει άγνωστες πτυχές της συγκεκριμένης έκφρασης πολιτισμού των νέων και όχι μόνο.

Την όλη εκδήλωση αναμένεται να συντονίσει η ομότιμη καθηγήτρια του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και εικαστικός, Ευαγγελία-Μαρίνα (Λίνα) Τσίλαγα.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.