Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 15:44


Ο Νηρέας Χαλανδρίου αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος για τα δικά του κορίτσια, για τις δύο ταλαντούχες αθλήτριες της υδατοσφαίρισης που προέρχονται από τα σπλάχνα του και παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν διανύσει, ήδη, μια σπουδαία πορεία στον χώρο και βρίσκονται πλέον στην κορυφή, διεκδικώντας ακόμα και ολυμπιακή διάκριση.

Η 15χρονη Φωτεινή Τριχά και η 16χρονη Σοφία Τορνάρου -που το περασμένο καλοκαίρι, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών από τον Νηρέα, τη δεύτερη θέση στο Νεανίδων και την 3η στην Α’ Γυναικών, μεταγράφηκαν στον Ολυμπιακό-, έχουν την τιμή να περιλαμβάνονται στην 15άδα της Εθνικής ομάδας Γυναικών που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος για να μετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης, διεκδικώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Γιακουμάτος, εκπροσωπώντας το ΔΣ του Νηρέα Χαλανδρίου, αλλά και με την ιδιότητά του ως μέλους του ΔΣ της ΚΟΕ και του εφόρου της Εθνικής ομάδας Ανδρών, συγχαίρει δημοσίως τις δύο κοπέλες για τη σπουδαία διάκριση τονίζοντας: «Μπράβο στα δύο κορίτσια. Η οικογένεια του Νηρέα Χαλανδρίου είναι ιδιαίτερα περήφανη που η Σοφία Τορνάρου και η Φωτεινή Τριχά, οι οποίες αναδείχθηκαν από τις υποδομές του συλλόγου μας, έφτασαν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Τις συγχαίρουμε ιδιαιτέρως και τους ευχόμαστε όχι μόνο να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά να κατακτήσουν και ολυμπιακό μετάλλιο».

Η Τριχά και η Τορνάρου έχουν συμμετοχές και στις μικρότερες ηλικιακά Εθνικές ομάδες, με σπουδαιότερη διάκριση την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων το 2019 στο Κίρισι της Ρωσίας. Οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες μεταξύ τους, από πολύ μικρές και με τον Νηρέα έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών.

Δείτε τις δύο μαζί, αλλά και με τον πρόεδρο Δημήτρη Γιακουμάτο και τις προηγούμενες προπονήτριές τους στον Νηρέα Χαλανδρίου, τις Ευτυχία Καραγιάννη και Κατερίνα Οικονομοπούλου, καθώς και με τις συναθλήτριές τους σε παλιές και νεότερες photos εδώ.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.