Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:27

“Believer” - Antonis Vlachos live: Mια δυναμική μουσική παρουσία στη Ρεματιά

Τη συναυλία “Believer” φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 “Νύχτες Αλληλεγγύης”, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ.

O Antonis Vlachos με την μπάντα του παρουσιάζει μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με αγγλόφωνες μουσικές επιλογές και με δυναμικές ερμηνείες τραγουδιών (rnb, soul, pop, funk, rock) σε μια διαδρομή από τα 70’s έως και το σήμερα. Παρουσιάζει επίσης τραγούδια από το πρώτο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Μαζί του οι μουσικοί:

Kostas Sampanis - Κιθάρες
Antonis Tsiapalis - Μπάσο
Giorgos Pouliasis - Τύμπανα
Petros Kaloritis - Πλήκτρα

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου 

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 12 Αυγούστου με τη συναυλία του Rous

 

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Ρους, παρέα με τη μπάντα του, Σεληνάκατος του Τσάρλι, παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του μουσική πορεία και από τις συναντήσεις του με σημαντικούς δημιουργούς της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Προπώληση: ticketservices.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.