Τρίτη, 21 Απριλίου 2026 17:49

ΣΒΑΠ: Εννέα δήμοι - μία σκηνή στο Gala Χορού 2026

Ο Σύνδεσμος Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.), σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης, διοργανώνει το Gala Χορού 2026, μια βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του χορού και τον πολιτισμό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2026, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου 23, 153 44 Γέρακας).

Το Gala Χορού 2026 εντάσσεται στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Συνδέσμου «Εν Άστει», με στόχο την ανάδειξη του πολιτιστικού έργου των Δήμων-μελών.

Στη σκηνή θα ανέβουν χορευτικές ομάδες από τους εννέα συμμετέχοντες Δήμους-μέλη του Συνδέσμου, καθώς και με ειδικά σύνολα επαγγελματιών χορευτών, προσφέροντας ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα.

Συμμετέχοντες Δήμοι: Παλλήνης, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μαρκοπούλου, Παπάγου-Χολαργού, Πεντέλης και Χαλανδρίου.

Είσοδος ελεύθερη

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.