Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 04:29

Αγκαλιά με την πρωτιά ο Νηρέας Χαλανδρίου, νίκη και στη Λάρισα

Τεράστια εκτός έδρας νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με την κατάληψη της 1ης θέσης του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γυναικών πέτυχε ο Νηρέας Χαλανδρίου, αφού επιβλήθηκε με 9-6 του ΝΟ Λάρισας μέσα στο κολυμβητήριο της θεσσαλικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, το Σάββατο (26/10) το απόγευμα.

Ο Νηρέας διατήρησε το απόλυτο των νικών, κάνοντας το 3 στα 3, έφτασε στους 9 βαθμούς και με δεδομένο ότι ο άλλος αγώνας της ίδιας αγωνιστικής ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΝΕ Πατρών, στη Νέα Σμύρνη, έληξε ισόπαλος 9-9, απέχει πλέον πέντε βαθμούς από τον 2ο της βαθμολογίας ΝΟ Λάρισας.

Επόμενος αγώνας για τον Νηρέα είναι την προσεχή Τετάρτη (30/10) στην έδρα του, στο Χαλάνδρι, κόντρα στον Πανιώνιο, για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη δυσκολεύτηκε κάπως απέναντι στο συγκρότημα του Σπύρου Τσιάρα, με τις δύο ομάδες να είναι στο γκολ στη μεγαλύτερη διάρκεια των τριών πρώτων περιόδων. Όμως, με πρωταγωνίστρια την 14χρονη Φωτεινή Τριχά, που πέτυχε έξι γκολ, έφτασε στην τελική επικράτηση χάρη σε ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο.

Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-2, 1-3.

Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Σαμαρά Αν., Τουλουμτζίδου 2, Πουστινίκοβα, Καριπίδου Μ., Καλογιάννη, Κολτσίδα, Λαμπρονίκου, Τερζή 1, Χασιώτη, Πατούνα, Πετάση, Τσιάρα, Καριπίδου Ηρ. 3, Μακ Γκι.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μαυρωτά Ιφ., Μαντουδιώτη, Τριχά 6, Ξανθοπούλου, Αργυρούδη, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Παπαναστασίου Δ. 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοβάσεβιτς Σ., Πάτερου Ε., Κοβάσεβιτς Ν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΥ (3 αγ.)

Νηρέας Χαλανδρίου (37-23)  9
ΝΟ Λάρισας (25-26)  4
Πανιώνιος (31-32)  2
ΝΕ Πατρών (21-33)  1 

Πηγή: nireashal.gr

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.