Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 13:24

Αντέδρασε και πήρε την ισοπαλία ο Απόλλων Χαλανδρίου με την Ηλιούπολη

Απόλλων Χαλανδρίου - Ηλιούπολη 2-2

Από το 0-2 του 21', η ομάδα του Απόλλωνα αντέδρασε και με καλό ποδόσφαιρο ισοφάρισε 2-2 την Ηλιούπολη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης.

Η Ηλιούπολη ήρθε ως φαβορί στο Κάτω Χαλάνδρι και όταν στη δεύτερη τελική της προσπάθεια έγραφε το 0-2, στο 21ο λεπτό, ελάχιστοι πίστεψαν ότι θα μπορούσε να υπάρξει επιστροφή για τον Απόλλωνα.

Σημασία έχει, βέβαια, ότι το πίστεψαν οι παίκτες, κυρίως μετά τη γρήγορη μείωση του σκορ (1-2/26′).

Το παιχνίδι δεν ήταν σε καμία περίπτωση για 0-2, αφού ο Απόλλωνας και καλά έπαιζε και ήταν η ομάδα που είχε απειλήσει πρώτη, με το πλασέ του Αυγέρη να φεύγει ελάχιστα έξω στο 6′.

Ο τελευταίος πήρε το αίμα του πίσω, ευστοχώντας με το αριστερό στη φάση του πρώτου γκολ του Απόλλωνα, που προήλθε από σωστό πρέσινγκ στην ανάπτυξη των φιλοξενούμενων.

Είχε προηγηθεί ένα φτηνό λάθος στην άμυνα στο 12′ για το 0-1 και μία ακόμα κακή αντίδραση στο 21′ για το 0-2, στις δύο τελικές που είχε σε όλο το α’ ημίχρονο η Ηλιούπολη – ο Απόλλωνας είχε το γκολ, τη φάση του Αυγέρη και ένα σουτ του Απειρανθίτη στο 25′, που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Η δικαιοσύνη αποδόθηκε νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 48′, όταν από την εκτέλεση πλαγίου άουτ του Ψάλλα, ο κάπτεν Φώντας Σταμάτης πήδηξε στο κατάλληλο timing και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-2, εκμεταλλευόμενος και τη λάθος έξοδο του γκολκίπερ.

Η ισοφάριση ταρακούνησε τους φιλοξενούμενους, που ανέβηκαν στο γήπεδο και είχαν τις πρώτες τρεις ανεπιτυχείς τελικές τους, στο 59′ (σουτ άουτ), στο 64′ (ψηλοκρεμαστό πλασέ άουτ) και στο 65′ (κοντινό πλασέ που έσωσε ο Καλλιαμπάκος).

Ο Απόλλωνας είχε την πολύ μεγάλη φάση του 81′, όταν ο Αλεξανδράκης γύρισε στον Σταμάτη, εκείνος έστρωσε στον Μήτρου, που από το ύψος της περιοχής πλάσαρε δυνατά αλλά η μπάλα κάπου βρήκε και πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι!

Το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο μέχρι το φινάλε, με την Ηλιούπολη να προσπαθεί πλέον με μεγάλες μπαλιές και στημένα να γίνει απειλητική, αλλά την ομάδα μας να αμύνεται αποτελεσματικά, απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο μπροστά από την εστία του Καλλιαμπάκου.

Ενα συνολικά συναρπαστικό παιχνίδι (βοηθήθηκε και από τη διαιτησία του πολύ καλού Γκάμαρη), το οποίο μας άφησε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα την αίσθηση πως η ομάδα μας έχει μπει ξανά στο σωστό δρόμο.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Κουστουμπάρδης (65′ Βλογιαννίτης), Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης (82′ Καλημέρης), Απειρανθίτης, Οικονομόπουλος (82′ Thomas-Mason), Αυγέρης (75′ Μήτρου), Αλεξανδράκης.

Πηγή: apollonhalandriou.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.