Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 21:59

Δήμος Χαλανδρίου: Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΧ και τον Σκακιστικό Όμιλο για τις επιτυχίες τους

Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 κατηγορία:

Με αφορμή την επιτυχία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕ Χαλανδρίου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής σημείωσε: «Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ κόντρα στην ομάδα των Χανίων και να απολαύσω την επικράτηση της ΑΕΧ και κυρίως το ήθος των αθλητών της στον αγωνιστικό στίβο. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την άνοδό τους στην Α2 κατηγορία. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει τους στόχους που έχει θέσει».

Μετά το πέρας του αγώνα, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής απένειμε τα μετάλλια στην ομάδα ενώ ο κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, πρόεδρος του σωματείου χάντμπολ Αθήνας, απένειμε το κύπελλο.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Χαλανδρίου στέκεται σταθερά και έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια όλων των αθλητών του μαζικού και του σωματειακού αθλητισμού. Με επενδύσεις άνω των 5.000.000 ευρώ, από το 2014, έχει εξασφαλίσει την αναβάθμιση, την αδειοδότηση και την ασφαλή λειτουργία των αθλητικών κέντρων. Με τη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών και την επανίδρυση των δημοτικών προγραμμάτων άθλησης, το Χαλάνδρι προσελκύει όλο και περισσότερους νέους/ες που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Άνοδος στην Α’ Εθνική για τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου – Το συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Χαλανδρίου

«Με συνέπεια, σταθερότητα και προσπάθεια ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου φέρνει, με τις επιτυχίες του, χαρές, όχι μόνο για τους φίλους του πνευματικού αθλήματος, αλλά και για όλη την πόλη», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, με αφορμή την πρόκριση του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου στην Α’ Εθνική Κατηγορία, μετά το πέρας του Σκακιστικού Διασυλλογικού πρωταθλήματος του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής Αττικής.

«Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι, παρότι ερασιτέχνες, οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας αγωνίζονται με πάθος για να φτάσει ψηλά ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου. Τους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει για το μέλλον», κατέληξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Η δημοτική παράταξη "Αγαπάμε το Χαλάνδρι" αναφέρει για την πρόκριση του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου στην Α' κατηγορία:

«Ρουά ματ» στο Σκακιστικό Διασυλλογικό πρωτάθλημα του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής Αττικής, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου, πέτυχε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου!

Ο Σ.Ο.Χ. τερμάτισε στην 3η θέση και προκρίθηκε πανάξια στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Η παράταξη «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» χαιρετίζει την επιτυχία του συλλόγου της πόλης μας και θα είναι στο πλευρό του σε ότι χρειαστεί στο μέλλον.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.