Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 23:15

ΠΑΚ Χαλανδρίου: 1ο Τουρνουά Μπάσκετ “Παναγιώτης Τζήμος”

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «Παναγιώτης Τζήμος» στη μνήμη του ιστορικού προέδρου και ιδρυτή του συλλόγου, του αείμνηστου Παναγιώτη Τζήμου, το διήμερο 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023 στο κλειστό γήπεδο «Μάρκος Παπαδάκης». 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
 
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΗΜΟΥ
 
Φίλες και φίλοι,
 
Το ΔΣ του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά μπάσκετ «Παναγιώτης Τζήμος», εις μνήμην του ιστορικού προέδρου και ιδρυτή του συλλόγου μας, του αείμνηστου Παναγιώτη Τζήμου. Πρόκειται για έναν θεσμό που θα καθιερωθεί και θα διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, αρχής γενομένης από φέτος, με συμμετοχή σωματείων από την Αττική, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του ιστορικού προέδρου μας.
 
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Μάρκος Παπαδάκης», Μεθώνης 1 - Χαλάνδρι, το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου 2023, όπου το ΠΑΚ Χαλανδρίου θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον ΓΣ Χαλανδρίου, τον Αθλητικό Σύλλογο Ηλεκτρούπολης Ελληνικού και τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού.
 
Το πρόγραμμα του Τουρνουά έχει ως ακολούθως:
 
Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023
  • 18.30: ΠΑΚ Χαλανδρίου - ΓΣ Χαλανδρίου
  • 20.15: ΑΣ Ηλεκτρούπολης Ελληνικού - Ποσειδών Ψυχικού 
Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023
  • 18.30: Μικρός Τελικός
  • 20.15: Μεγάλος Τελικός
  • 22.00: Βραβεύσεις - Ομιλίες 
Παράλληλα ο Σύλλογος για να τιμήσει και με αυτόν τον τρόπο τον ιδρυτή του αλλά και στα πλαίσια έναρξης αθλητικής περιόδου 2023/2024 το ίδιο διήμερο και ώρες 10:00-14:00 διοργανώνει Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Ακαδημιών στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ «Μάρκος Παπαδάκης».
 
Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν να συναγωνιστούν μέσα από το άθλημα του μπάσκετ. Στο πλαίσιο του τουρνουά θα γίνουν διαγωνισμοί τριπόντων, ελευθέρων βολών κ.ά. και θα μοιραστούν δώρα.
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.